21 Eylül 2010 Salı

ben büyüyünce "prenses" olcam bi kere


sanırım masalsı bi ilişki istiyorum. mümkün mü bilmiyorum ama sanırım ancak o insanla hayatımı paylaşabilirim,ona gerçekten aşık olabilirim. bana kendimi bi prensesmişim gibi hissettirmeli. belki uzak diyarlardaki bi ülkenin prensesi olamayabilirim ama onun prensesi olabilirim. bana bakarken bile sakınmalı. beni üzmekten korkmalı.. -aynı şekilde ben de tabi, o da benim prensim bi yerde:)-çünkü beni üzerse kral babam onuuun taaa.. ülkesini altüst eder :D savaş çıkar vallahi billahi. zaten kral babam beni başka bi ülkenin prensiyle evlendirmek istiyor olabilir. hiç acımam o başka ülkenin prensine varırım. varırım tabi boy boy da junior prenslerimiz olur o da çatır çatır çatlar.

ya da kral babamın bi adayı yoksa beklerim şatomuzda beyaz atlı prensimi yerim içerim faydalanırım kraliyetimizin hazinelerinden. hiç hiç beni kızdırmasınlar uyuyan güzel gözünü açtı bebişim. yok artık öle.

beyaz atlı prensim gelmedi diyelim, saçlarımı biraz daha uzatırım salarım bizim pencereden :P ya da ne bilim bi kaç cücenin yanına yerleşirim, bol bol da elma yerim denk gelene kadar, selvi boylumu beklerim uyuyup. zaman çabuk geçer hem hihih:D

aslında kurbağa öpmekten de tiksinmeyebilirim..

saat de gece yarısını çooktan geçmiş bense hala kendimi balonun en güzel prensesi zannediyorum. gerçek hayata dönüp, yerdeki bal kabağını da kaldırıp, uyuyayım bari :)

2 yorum:

Teknoloji Adına dedi ki...

Kocaman alkıııııışşş prensese :D Okumaktan çok büyük zevk aldım pisicshik :D Daha da uzun olsa okurdum yani :D Çoook güzel bir yazıydı. Devamını bekliyoruz inşallah :D

pisicshik dedi ki...

saol canım benim çok sevindim :D