14 Ağustos 2010 Cumartesi

kime nasip olur rüyasında spidermani görmek :)


ben evet gördüm böle maskesini çıkarmıştı falan. ama maskenin altından Tobey Maguire çıkmadı maalesef. ama yine böle sarışın üçgen vücutlu biriydi, ben bilmem:)film sahnelerindeki gibi hava karanlıktı.ayrıca bi gökdelenin üst katındaydık:) etrafımızda örümcek ağları sarkıyo bizden daha yüksek olan binalardan falan öle bişi:D ama ters giden bişeyler vardı. örümcek adam çok üzgündü, bi pişmanlık vardı neden bilmiyorum. yanımda bi kız arkadaşım daha vardı. o nie vardı anlamadım gerçi:) o saatte bi oğlanla ıssız bi yerde yalnız kalmama bilinç altım olabilir die düşündüm :) rüyamda asılıyomuydum tam hatırlamıyorum ama gece uyanınca "yuh! herhalde rüyasında örümcek adama asılan tek adam benimdir!" diye düşündüğümü hatırlıyorum. tabi gece rüyadan sonra uyanınıp tekrar uyuyunca rüyayı tam hatırlayamadım:) rüyam taa iftar öncesi aklıma geldi.
neye yorulur bu rüya bilmem ama okuyan şahsiyetlerin, üstümün bi bölümünün açık kaldığı konusunda hemfikir olduğunu duyar gibiyim :)

5 yorum:

Gece Yazan Kedi dedi ki...

Ben üstünün açık olduunu kabul etmiyorum, şiddetle bunu reddediyorum bu tip rüyalara çok ihtiyacımız var ve ben bunları dünyanın en çok örtünen insanı olarak (yorgan sevgim bambaşka) görüyorum. Uzay gemisi içinde zıplayan timsahı, sovyetlerin aslında yıkılmadığını yer altında üzümcülük yaparak var olduklarını, ismail yk'nın gündüzleri traktörle taksicilik yaptığını bunun mantıklı açıklamasını da köylük yerde başka neyle yapayım bu işi dediği rüyaları ben gördüm hep. Bu tip rüyalar renkli kişiliklerin eseri tadını çıkar ;)

pisicshik dedi ki...

inceptiondaki rüyalara taş çıkartır bizim rüyalar kedim :D

fırat akan dedi ki...

rüya on numara, mary jane watson duymasın:P

pisicshik dedi ki...

yemişim mary jane'i :P

pisicshik dedi ki...

:))