1 Ekim 2010 Cuma

her şeyden habersiz beta balığı..


ivet bunalım günlerden biri daha geçti gitti. parasızlık canıma tak etti şuanda. şu ayı bi atlatsam rahata kavuşucam ama bakalım inş. bugün staj için alışık olmadığımız klasik bi kaç kıyafet bakmaya çıktık arkadaşlarla. ben de neyime güvenip çıktıysam, sanki param var da cimrilikten ödenmio o faturalar aidatlar. gittik gezdik naiutilusu bi güzel ama ben yalandan gezdim. bişi alamadım tabiki. ama vazgeçemediğim bi huyum var cebimdeki son para dahi olsa canım ne isterse onu yerim abicim:) gittim öle de yaptım. oysa yemekhaneye gidilcekti bu akşam idareli oluncaktı da, ben buyum işte yemeğe verdiğim paraya acımıyorum. tabi gündüz yemeği erken yediğim için gece erken saatte karnım acıktı. evde ne var ne yok diye bi arandım. pakette taneleri sayılabilecek bi makarna buldum. ve onu sevdiğim şekilde özenle bezenle pişirmeye başladım. makarna bi yandan pişmeye devam ederken de fatmagülün suçu ne? dizisinde ne olup bittiğini de kaçırmamak adına salona girip çıkıyordum. gözüm birden sehpanın üzerindeki fanusta bulunan, ev arkadaşımın sevgilisinin hediye ettiği beta cinsi balık gözüme takıldı. birden aklıma balık ekmek yemek istediğim geldi. sonra kendimden korktum bi süs balığına bakarak bunu nasıl düşünmüştüm. oysa o fanusta her şeyden habersiz, keyifle, bi kaç saniye sonra ona doğru baktığımı bile unutacak şekilde yüzüyordu. ben öğrenci ve açtım her şeyi yapabilirdim...

ama makarnayı tercih ettim tabi:)

3 yorum:

Teknoloji Adına dedi ki...

Açlık insana neler düşündürüyor değil mi :D Allah kimseyi aç koymasın canım. İlk staj günün de umarım iyi geçmiştir :) Hakkında daima hayırlı olsun... :)

Neyin Pesindesin dedi ki...

Parasızlık kötü ama bende cepimde 10 lira kaldıysa, yarın ne olacağı kesin değil harca gitsin diyorum, gidiyorum Burger Kinge yiyorum obezler gibi sonra 3 gün aç geziyorum.

pisicshik dedi ki...

mervecim geçen hafta sadece gittik hocamızı ayarladık. yarın asıl büyük gün, ilk dersime giricem :)

neyin peşindesin arkdaş :) burger kingten 2 yıl önce tiksindim allahın her günü orda olunca:) şimdilerde son paramı türk usulü yemeklere harcamaktan zevk alıyorum :)